Kávébár

Koktélparti Pesten a világ egyik legmenőbb bártenderével

(a világ legjobb bárjából)

2015. szeptember 01. - hankypanky

Nemcsak legendás - csillagos, sapkás - éttermekben érthetjük meg, mit jelent valójában a csúcsgasztronómia. A top konyhák teljesítményeihez hasonlóan a bárkultúra is kitermeli a maga kreatív alkotóműhelyeit, ahol akár konyhai eszközök bevetésével is készülnek a szokatlan…

Tovább

Szalonikiben kezdődött a jegesedés

(és azóta van frappé, freddo, cold brew, Roket)

Bár elképzelhető, hogy a kávé csaknem ötszáz éves európai karrierje alatt voltak kísérletek a hidegen történő fogyasztására, elterjedté bizonyosan nem vált egészen a huszadik század közepéig. 1957-ben viszont a Nestlé egy görögországi kereskedelmi vásáron bemutatta új…

Tovább
süti beállítások módosítása