Kávébár

Kik vagyunk és mi a célunk a KávéBár bloggal?

2015. augusztus 20. - hankypanky

Nos, elsősorban lelkes italfogyasztók. Persze módjával, sikkesen, és legfőképp tudatosan, mert ismerjük, milyen különbségeket vannak jó és rossz minőségű termékek közt, legyen az bor, párlat, kávé, tea, s még sorolhatnánk. Missziónknak tekintjük az itthoni, évről évre fejlődő kávé- és bárkultúra népszerűsítését, az előremutató külföldi trendek megismertetését, s a mértékletes, felelős, minőségi alkoholfogyasztás támogatását.kvb_1.jpg

Kóstoljuk, készítjük, írunk és beszélünk róla, s megnyerünk másokat is olvasónak, fogyasztónak. Szerzőink évek óta a "szakmában" vagyis egyrészt a szakmai médiában, másrészt a vendéglátás területén tevékenykednek, bőven szerezve tapasztalatot a pult mindkét oldaláról. Így vesszük magunknak a bátorságot, hogy ajánljunk, kritizáljunk, filozofáljunk, történeteket meséljünk. Írunk helyekről, kínálatról, legendás alakokról és felejthető ballépésekről, de alapvetően a jót igyekszünk szóvá tenni, amit és ahol érdemes kóstolni, vagy csak úgy ott lenni valahol a hangulat sűrűjében.

Van még valami?

A blog mellett saját projektünk a CAFÉ&Bar nevű negyedéves, látványos és tartalmas kiadvány, melyre a blog olvasói is előfizethetnek a kavebarlab@gmail.com címen. Évi négy lapszám készül, az előfizetési díj postaköltséggel együtt 6000 Ft/év.

Nemcsak elméletben, hanem gyakorlatban is szeretünk alkotni, így több rendezvény is kapcsolódik hozzánk. Ezekről természetesen a blogon is hírt adunk.

A Kávé Napja

Barfly

KávéBár Bazár

Szeptembertől indul havi hírlevelünk, a CAFÉBar Mail Menü, melyben az aktuális hírek és események mellett exkluzív programokról és promóciókról is beszámolunk. Hírlevélre való feliratkozás: kavebarlab@gmail.com

Köszönjük, hogy velünk tartanak a kávé- és bárvilág felfedezésében!

SZUNA NOÉMI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kavebar.blog.hu/api/trackback/id/tr947721942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása