Kávébár

Idén is a Buddhában buliztak az F1-pilóták

2016. július 31. - hankypanky

Akárcsak a korábbi években, idén is a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace adott otthont a hazai Forma 1®-es nagydíjat követő, exkluzív bulinak, vagyis a HUBLOT GR1D CLUB™ – The Race After Partynak. Vodka, champagne, és sikk volt a javából!bb5.jpg

Ahogy ilyenkor lennie kell, csúcskategóriás party zajlott a 31. Magyar Nagydíj hétvégéjén a Váci utca elején lévő, sikkes szállóban. Hazai sztárok és az autósport kedvelőinek több száz fős társasága érkezett folyamatosan az eseményre, s az ünneplő tömeg legnépszerűbbjei között olyan, szinte már törzsvendégnek számító pilóták tették tiszteletüket, mint Sergio Perez (Sahara Force India F1® Team), Valtteri Bottas (Williams Martini Racing), Marcus Ericsson (Sauber F1® Team), és Carlos Sainz (Scuderia Toro Rosso), valamint Nico Hülkenberg (Sahara Force India F1® Team). A legnagyobb meglepetést az idei futamgyőztes, Lewis Hamilton (Mercedes AMG Petronas Formula One® Team) felbukkanása okozta, aki szintén befutott egy időre.

bb2.jpg

A  nemzetközi DJket felvonultató rendezvényen a különleges táncbemutatókat látványos showelemekkel tarkítva tálalta a Buddha-Bar Budapest a nagyérdeműnek. A lemezjátszók mögött a Red Bull Racing hivatalos lemezlovasa EROK, a Forma 1® világában ismert és elismert Giedo van der Garde, illetve a Buddha-Bar Budapest rezidense, DJ Mada pörgették a lemezeket kifulladásig.

bb4.jpg

Ami a gasztronómiát illeti, a hajnalig tartó teltházas buli vendégeit a helyszínen prémium italkülönlegességekkel, és persze az ázsiai fúziós konyha izgalmas fogásaival várták, azonban ezek a finomságok bármikor elérhetők az étteremben, valamint az emeleti bárban, nem kell hozzá sem pilótának, sem celebnek lenni, és tömeg helyett kényelmesen élvezhetjük a zenét és a hangulatot.

bb3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kavebar.blog.hu/api/trackback/id/tr811493448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása